Gitaar

Een kind vindt een gitaar fantastisch. Vanaf de eerste keer dat je de gitaar gebruikt, ben jij de ' juf of meester met de gitaar' en reken maar dat dat thuis enthousiast wordt verteld. Deze cursus is een korte, intensieve cursus van in totaal acht uur gericht op het gebruik van de gitaar in de klas. Je leert akkoorden grijpen en op tijd wisselen, zodat ze passen bij de liedjes. Die akkoorden worden met behulp van diagrammen en letters genoteerd. Geen talent vereist, maar wel enthousiasme en durf om je straks te laten horen. Na de eerste les kun je in elk geval al één liedje spelen!

Akkoord met de Gitaar is een groepscursus met een minimum van 7 en een maximum van ca. 15 deelnemers. We leren en oefenen met elkaar en van elkaar. In de acht weken waarin de cursus loopt moet je ook tijd vrijmaken om thuis te kunnen oefenen. Geen gitaar? In overleg met de Zeeuwse Muziekschool kun je er eentje huren. Voor deze cursus is een nylonsnarige of een staalsnarige acoustische gitaar het meest geschikt. Voor en tijdens de cursus kan de docent je ook advies geven als je van plan bent een gitaar te kopen.

Je kunt zowel individueel als met het schoolteam inschrijven.

Zin gekregen om de juf of meester met de gitaar te worden? Meld je dan aan. Bij voldoende aanmeldingen kijken we wanneer we in het schooljaar deze cursus kunnen organiseren. Of houd onze website in de gaten voor cursusdata.

Individuele inschrijving € 97,00 excl. btw
Inschrijving school € 679,00 excl. btw

 

es1-akkoord_met_de_gitaar.jpg

Terug naar overzicht

Beoordeling: Nog geen waardering
Doelgroep: Groepsleerkrachten
Groepsgrootte: minimaal 7, maximaal 15
Duur: 8 lessen van 60 minuten
Locatie: Op schoollocatie/Zeeuwse muziekschool/HZ - UAS
Lesmateriaal: Reader (PDF)
Docent: Otto Harms
Tarief: € 97,00 per deelnemer excl. btw (individuele inschrijving); € 679,00 excl. btw (inschrijving schoolteam)

Inschrijven